به گزارش روابط عمومی شرکت ایدکو (توزیع کننده محصولات کسپرسکی در ایران)؛چارلی میلر یکی از شناختهشدهترین و برجستهترین کارشناسان و محققان امنیتی دنیا بعد از سه سال همکاری با تیم امنیت توییتر از این گروه جدا خواهد شد.
میلر دوشنبه گذشته اعلام کرد که قصد دارد تا پایان هفته به همکاری خود با توییتر پایان دهد و مقصد بعدی خود را هفته آینده اعلام خواهد کرد. میلر در سال 2012 و کمی بعد از پیوستن ماکسی مارلیناسپایک، یکی دیگر از کارشناسان مطرح امنیت سایبری، به این شبکه اجتماعی پیوست. مارلیناسپایک بنیانگذار استارتآپ Whisper Systems بود که توییتر شرکت او را خرید تا او بهطور غیرمستقیم به خانواده توییتر بپیوندد. مارلیناسپایک یک سال بعد توییتر را ترک کرد.
میلر را بیش از هرچیز به تحقیقات وسیعش روی امنیت سیستمهای کامپیوتری خودروها با همکاری با کریس والاسِک از شرکت IOActive میشناسند. این دو چهره برجسته پروژههای تحقیقاتی گوناگونی را در حوزه امنیت خودرو ارائه دادهاند. آنها در یکی از پروژههای اخیر خود به مدت یک سال آسیبپذیریهای امنیتی سیستم کامپیوتری UConnect را در برخی مدلهای فیات کرایسلر بررسی و شناسایی کردند. نتایج این پروژه قابل توجه بود، بهطوریکه میلر و والاسک موفق به شناسایی حفرهای در این سیستم کامپیوتری شدند که در بدترین حالت به مهاجمان امکان میدهد هدایت خودرو را در دست بگیرند.
بعد از این تحقیق، کرایسلر وصلهای را منتشر کرد و میلیونها خودروی معیوب را فراخواند.
عملیات درونسازمانی توییتر و بهخصوص مساله امنیت سایبری یکی از مهمترین پایههای فعالیت این شبکه اجتماعی را تشکیل میدهد. این درحالیست که میلر در محافل عمومی هرگز نوع فعالیت خود در توییتر را بازگو نکرده است. اما توییتر در زمان حضور میلر سیستم احراز هویت دو مرحلهای (Two-step verification) را راهاندازی کرد و برخی سرویسهای امنیتی خود را ارتقا بخشید؛ حال میلر بدون ذکر دلایل خود در آستانه جدایی از توییتر قرار دارد.
میلر در پیام کوتاهی روی توییتر گفت: «بعد از سه سال از محافظت از توییتهای شما کناره میگیرد. روزهای خوب و همکاران خوبی داشتم. وقت رفتن رسیده. راحت باشید توییتها!»
میلر قبل از پیوستن به توییتر سالها در مقام محقق و مشاره امنیتی شرکتهای Accuvant و Independent Security Evaluators فعالیت داشت. این میلر بود که اولین بار آسیبپذیری بزرگی مربوط به اجرای کدهای نرمافزاری روی آیفون را شناسایی کرد و همچنین چندین نقص امنیتی مهم در OS X را به گوش اپل رساند.
منبع: کسپرسکی آنلاین
* کسپرسکی اسم یکی از بزرگترین شرکتهای امنیتی و سازنده آنتی ویروس است که برخی از کاربران اشتباهاً این شرکت و محصولات آنتی ویروس آن را با عناوینی نظیر کسپرسکای،کاسپرسکی، کسپراسکی، کسپراسکای، و یا کاسپراسکای نیز میشناسد. همچنین لازم به ذکر است مدیرعامل این شرکت نیز یوجین کسپرسکي نام دارد.