چند قانون طلایی در استفاده ایمن از اپ استورهای اندروید و اپل

08 تیر 1393 چند قانون طلایی در استفاده ایمن از اپ استورهای اندروید و اپل

اپ استورها یا پورتال های رسمی عرضه نرم افزارهای اندروید و مک تماماً مدعی ارائه انواع گسترده ای از بازی ها و نرم افزارها می باشند ولی از طرف دیگر مملو از اشکالات و خطرات مختلف نیز می باشند. که این معایب عبارتند از هزینه های نامتناسب با کارآیی نرم افزارها، هزینه های جانبی و یا نرم افزارهای مخرب که غالباً هم برای اندروید طراحی می شوند.

لذا چه از پلتفرم اندروید استفاده می نمایید و چه از پلتفرم اپل (آیفون، آی پد، ...) با دنبال کردن این سه قانون طلایی می توانید همواره در کمال امنیت و با اطمینان خاطر به دانلود و لذت بردن از نرم افزارهای دلخواهتان بپردازید.

1-      برای ارزیابی مطمئن بودن یا نبودن یک نرم افزار از اطلاعات موجود در انجمن ها و بخش نظرات مربوطه استفاده نمایید. بهتر است از دانلود نرم افزارهایی که بتازگی عرضه شده اند و یا دارای نظرات و نقدهای منفی نمی باشند بپرهیزید. همچنین سعی کنید اولین نفراتی نباشید که آن نرم افزار را دانلود می نمایند. نرم افزارهایی که از نظرات و رتبه بندی مثبت و البته معقولانه کاربران برخوردارند بنظر مطمئن ترین نرم افزارها خواهند بود و بالعکس قاعدتاً نمیتوان به نرم افزارهایی که نظر مثبت زیادی ندارند و از رتبه پایینی برخوردارند اطمینان کرد. لذا با این دیدگاه براحتی میتوان از دانلود نرم افزارهای مخرب، غیر قابل اعتماد، و غالباً جعلی در امان باشید.

2-      در اپ استورهایی نظیر اپ استور اپل و گوگل پلی اندروید این قابلیت وجود دارد که برای خرید و دانلود نرم افزارها کلمه عبور یا پسوردی تنظیم نمایید تا شخص دیگری یا حتی فرزندانتان اقدام به نصب و خرید نرم افزارهای ناخواسته ننمایند. لذا با انتخاب و تنظیم چنین کلمه عبوری از خرید یا دانلود نرم افزارهای متفرقه که شاید طبق گفته های بالا از امنیت لازم هم برخوردار نباشند جلوگیری نمایید.

3-      تعداد نرم افزارهای نصب شده روی دستگاه خود را کاهش دهید. کاهش نرم افزارهای نصبی امری حیاتی است چرا که نه تنها کارآیی پردازشی دستگاه را پایین می آورد بلکه ممکن است برای امنیت این دستگاه ها نیز مخاطره آمیز باشد. زمانی که برنامه های زیادی را بدون توجه به نکات بالا نصب می نمایید غالباً نسبت به دسترسی های لازم و درخواستی آن نرم افزار نیز حساس نخواهید بود و همین دسترسی ها موجب می گردد در خوش بینانه ترین حالت آن نرم افزارها از ایمیل و مخاطبین ایمیل شما با اهدداف اسپمینگ برای تبلیغ خود محصول یا برای شرکت های طرف سومی استفاده نمایند، و یا از مخاطبین تلفن شما برای تبلیغات استفاده نمایند که علاوه بر اینکه شاید این امر برای شما و مخاطبین تلفن و ایمیل شما آزاردهنده باشد میتواند هزینه هایی نظیر هزینه پیامک را نیز بهمراه داشته باشند. از طرف دیگر ممکن است تلفن و اطلاعات شما براحتی مورد حمله سودجویان سایبری قرار گیرد و نکته مهم این است که با داشتن حجم زیادی از نرم افزارها شناخت این نرم افزارها نیز دشوار تر می شود.

4-      ویژه کاربران اندروید – کاربران اندروید باید خیلی بیشتر احتیاط کنند چراکه با توجه به پتانسیل ساختاری و نیز حجم زیاد کاربران این پلتفرم، دستگاههای اندرویدی بیش از هر دستگاه دیگری هدف سودجویی و طعمه برنامه های مخرب می باشند. لذا پیش از نصب هر نرم افزار به دقت مواردی را که آن نرم افزار خواستار دسترسی به آنها می باشد بررسی نمایید و اگر تصور می کنید چیزی بیش از آنچه مورد نیاز آن نرم افزار (با توجه به کارآیی مربوطه) می باشد، از نصب آن خودداری کنید. با استفاده از ابزار امنیتی کسپرسکی برای این پلتفرم محبوب یعنی کسپرسکی اینترنت سکیوریتی اندروید که امنیت تمامی نرم افزارهای نصب شده یا برنامه های جدید را بررسی می نماید میتوانید از آسیب رساندن به دستگاه خود و نصب نرم افزارهایی که تلفن همراه شما را طعمه سودجویی های اینترنتی و سایبری قرار می دهد جلوگیری نمایید.

 

محصولات مرتبط

نظر خودتان را ارسال کنید


کاربر گرامی چنانچه تمایل دارید، نقد یا نظر شما به نام خودتان در سایت ثبت شود، لطفاً وارد سایت شوید.
*نظر
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به شرکت گسترش خدمات تجارت الکترونیک ایرانیان است و هر گونه کپی برداری از آن پیگرد قانونی دارد