روابط عمومی شرکت ایدکو (توزیع کننده محصولات کسپرسکی در ایران)؛ جیب برها از زمانی که دستگاه های موبایل پا به عرصه گذاشتند نسبت به هدف گذاری روی آنها اقدام کرده اند. دستگاه های هوشمند جدید قیمت کمی ندارند، بنابراین بازفروش آنها درآمد نسبتا بالایی دارد. متاسفانه دزدها در دنیای پر از گوشی های هوشمند به دزدی خود ادامه میدهند، اغلب دستگاه های هوشمند هم چندان ارزان نیستند و حتی محتویات آن ها به مراتب ارزش بیشتری دارد.
چرا جیب برها تلفن های هوشمند را انتخاب می کنند؟
همه چیز میتواند کاملا تغییر کرده باشد اما افراد برای رمز گذاشتن روی گوشی هوشمندشان خیلی تنبل بوده اند. اگر قفل گوشی هوشمند باز نشود قابلیت فروش نداشته و در نتیجه ارزشی ندارد. حداقل بعضی گوشی های اندروید به این صورت هستند که تا زمانی که پین کد آنها را وارد نکنید به تنظیمات کارخانه هم برنمی گردند پس دزدیدن آن ها برای اینکه سریع پولی نصیب دزدان شود کارگشا نیست.
از آن مهمتر، بدون پین کد، محتوای دستگاه نیز پینچ نمیشود. گذشته از همه این ها، گوشی های هوشمند مدرن، گنج متحرکی هستند که داده های بانکی و اپلیکیشن های پرداخت تا حساب های کاربری شبک های اجتمای و ایمیل را شامل میشود که مفقود شدن اینها عواقب ناخوشایندی دارد.
با این وجود تنها ۴٨ درصد از مردمی که مورد بررسی قرار گرفتند به خود زحمت ایجاد پسورد و پین کد برای محافظ از موبایل هایشان را داده اند. بحث در مورد اینکه چرا جیب برها هنوز یک تجارت پر سر و صدا را ادامه میدند مفصل است. اگر همه بر روی گوشی خود رمز بگذارید، جیب برها دیگر کاری ندارند چرا که بازار گوشی های سرقتی به آسانی از صحنه روزگار محو می شود.
اضافه کردن یک پسورد
در نهایت اگر که نمی خواهید به جیب برها کمک کنید یک پسورد مناسب را برای دستگاه خود انتخاب کنید. تنها کافی است که یک پین 4 رقمی (یا نهایتا 6 رقمی) را برای رمز عبور خود اختصاص دهید. پیشرفت تکنولوژی در این زمینه باعث شده است تا کاربران بتوانند با استفاده از احراز هویت چهره و اثر انگشت الگوهایی را قرار دهند و از آن ها جهت افزایش امنیت خود استفاده کنند.
اگر که قصد دارید تا شانس دستیابی مجرمان و جیب برها را به گوشی های هوشمند خود به حداقل برسانید و از این بابت اطمینان حاصل کنید به سیستم های ضد سرقت فکر کنید. سیستم عامل های مدرن تجهیزات و تکنولوژی هایی دارند که آن ها را نسبت به دستگاه های قدیمی و منسوخ در اولویت قرار می دهد. در سیستم عامل آیفون این ویژگی با نام Find My iPhone و در سیستم عامل اندروید Find your phone وجود دارد. این ویژگی ها به کاربران کمک می کنند تا بتوانند موقعیت دقیق جغرافیایی دستگاه خود را بیابند آن را قفل کنند و یا حتی در صورت لزوم حافظه را پاک کنند.
برای اندروید راهکارهای زیادی وجود دارند که می توانند این قابلیت را به دستگاه های هوشمند اضافه کنند. به عنوان مثال اینترنت سکیوریتی کسپرسکی برای اندروید نه تنها قادر است نرم افزارهای مخرب را بر روی دستگاه های هوشمند شناسایی کند بلکه شامل یک ماژول ضدسرقت است که قابلیت های زیر را داراست:
- موقعیت دستگاه را تعیین می کند؛
- دستگاه را قفل می کند؛
- زنگ هشدار دهنده ای را به صدا در می آورد که تنها با وارد کردن پین کد آن خاموش می شود؛
- دوربین به طور مخفیانه به کار می افتد و این کار باعث می شود تا شما بتوانید سارق را شناسایی کنید؛
- شما می توانید اطلاعات شخصی خود را از راه دور پاک کنید.
منبع: کسپرسکی آنلاین(ایدکو)
کسپرسکی اسم یکی از بزرگترین شرکتهای امنیتی و سازنده آنتی ویروس است که برخی از کاربران اشتباهاً این شرکت و محصولات آنتی ویروس آن را با عناوینی نظیر کسپرسکای،کاسپرسکی، کسپراسکی، کسپراسکای، و یا کاسپراسکای نیز میشناسد. همچنین لازم به ذکر است مدیرعامل این شرکت نیز یوجین کسپرسکي نام دارد.