تست های2013 AV-TEST در خصوص آنتی ویروس ها

14 بهمن 1392 تست های2013 AV-TEST در خصوص آنتی ویروس ها

داده های جمع آوری شده طی شش ماه گذشته توسط متخصصان موسسه معتبر AV-TEST نشان می دهد که آنتی ویروس شرکت مایکروسافت که به صورت پیشفرض روی ویندوز ۸ و به صورت دریافتی قابل نصب روی ویندوز ۷ می باشد، کمترین میزان تاثیر گذاری بر بدافزارها را دارد و از این لحاظ در پایین جدول جای می گیرد. شرکت آلمانی AV-TEST سه آزمایش را روی ۲۸ نرم افزار امنیتی که در حال حاضر در بازار وجود دارند انجام داده است تا بهترین نرم افزارهای امنیتی برای سیستم عامل ویندوز را مشخص کند.

در اولین آزمایش چند بدافزار که از حفره های Zero-Day استفاده می کنند را به سیستم وارد کرده و برنامه های امنیتی را یک به یک روی سیستم تست می کنند تا ببینند کدام برنامه می تواند تهدیدات را مسدود کند. در این آزمایش بیت دیفندر، اف-سکیور و کسپرسکی بالاترین رده ها را با کسب امتیاز ۱۰۰ بدست آوردند. سیمانتک، ترند میکرو و آواست با امتیازهایی بین ۹۷ تا ۱۰۰ در رده های بعدی قرار گرفتند. آنتی ویروس مایکروسافت نیز با کسب امتیاز ۷۹ عملکرد بسیار ضعیفی در مقابله با بدافزارهای استفاده کننده از حفره های Zero-Day داشت. همچنین این آنتی ویروس در زمینه محدود سازی تهدیدات با ۹۷٪ باز هم در قعر جدول قرار گرفت. آزمایش دوم در زمینه راحتی شناسایی بدافزارها توسط برنامه های امنیتی انجام شد.

در این آزمایش ۶۰۰۰۰ نوع بدافزار مختلف روی سیستم قرار می گیرد تا میزان شناسایی بدافزارها با استفاده از سیستم Real-Time مشخص شود. یعنی بدون اینکه کاربر یک اسکن انجام دهد و خود سیستم متوجه وجود بدافزار شود. آزمایش سوم نیز روی قابلیت های برنامه های امنیتی مثل سیستم مورد نیاز، قابلیت استفاده، میزان کارایی سیستم بعد از نصب برنامه های امنیتی و مواردی از این دست تمرکز دارد. بیت دیفندر و کسپرسکی مجددا بالاترین امتیازات را بدست آوردند. آنتی ویروس مایکروسافت در قسمت قابلیت استفاده ( Usability ) امتیاز بالای ۶ را بدست آورد.

اما در قسمت حفاظت بسیار ناامید کننده ظاهر شد و امتیاز ۱ را به خود اختصاص داد. اما در نهایت بیت دیفندر، کسپرسکی و سیمانتک پیشتاز تست ها بودند در حالی که آواست، اف سکیور و جی-دیتا در زمینه حفاظت مشترکا در جایگاه چهارم قرار گرفتند. اگر نتایج این شش نرم افزار امنیتی ذکر شده در بالا را با نتایج آنتی ویروس مایکروسافت مقایسه کنید، متوجه خواهید شد که استفاده از برنامه های دیگر شرکت های امنیتی می تواند به امنیت بیشتر اطلاعات شما کمک شایانی کند. چون این شرکت ها به صورتی تخصصی در زمینه امنیت فعالیت می کنند در حالی که مایکروسافت بیشتر تولید کننده نرم افزارهای کاربردی مثل سیستم عامل، نرم افزارهای دفتری و … می باشد. پس بهتر است کار را به دست کاردان بسپارید.

محصولات مرتبط

نظر خودتان را ارسال کنید


کاربر گرامی چنانچه تمایل دارید، نقد یا نظر شما به نام خودتان در سایت ثبت شود، لطفاً وارد سایت شوید.
*نظر
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به شرکت گسترش خدمات تجارت الکترونیک ایرانیان است و هر گونه کپی برداری از آن پیگرد قانونی دارد